1
Forum Settings
       
Reply To Thread

Site not showing navagation controls and a white backgroundFollow

#1 May 19 2017 at 7:06 PM Rating: Excellent
If you are seeing this on the site then most likely you are using some sort of ad blocker. To get the site to show up normally, turn off the ad blocker. I'm not sure if this is a bug yet or intentional on ZAM's part.
____________________________
Allakhazam Developer

For real time update information on Allakhazam, follow me on Twitter!
https://twitter.com/gidono
#2 May 20 2017 at 12:34 PM Rating: Excellent
This is a change on part of a new advertising company ZAM has set up. Currently the white background and no navigation controls is a bug and they are working on it.

Right now this only affects users on Chrome using ad blocker. This shouldn't affect other browsers using an ad blocker. However this new advertising system is made to get around ad blockers and in the future most likely this will be done for the other browsers. So if you don't like seeing ads I would suggest paying for the one dollar a month subscription.
____________________________
Allakhazam Developer

For real time update information on Allakhazam, follow me on Twitter!
https://twitter.com/gidono
#3 May 21 2017 at 10:57 AM Rating: Excellent
This should be resolved now. Let us know if you experience the same issues.
____________________________
Allakhazam Developer

For real time update information on Allakhazam, follow me on Twitter!
https://twitter.com/gidono
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 1 All times are in CST
Anonymous Guests (1)